Proč se vám vyplatí virtuální asistentka?

V článku níže přinášíme informace o tom jak začít podnikat. Najdete zde mnoho zajímavých podnětů a nápadů. Například témata z těchto oblastí:

  • Jak si vytvořit business plán?
  • Proč se vám vyplatí virtuální asistentka?

Napadla vás někdy otázka jak si vytvořit business plán?

V prvním článku s názvem “Jak si vytvořit business plán?” se dočtete, že pokud je plán jak podnikat jen ve vaší hlavě, je těžké přesvědčit věřitele, investory a akcionáře, že máte důvěryhodnou společnost a že jejich finanční prostředky dobře využijete. A právě zde přichází na řadu podnikatelský plán. Tento vysoce uznávaný nástroj řízení je v podstatě písemný dokument, který popisuje, kdo jste, čeho hodláte dosáhnout, jak hodláte překonat související rizika a zajistit očekávané výnosy. Lidé si často myslí, že podnikatelské plány se omezují na zakládání nových společností nebo žádosti o podnikatelské úvěry. Jsou však nezbytné i pro vedení podniku s jasným a dobře zdokumentovaným plánem. Více informací si již přečtěte ve zmíněném článku.

Otázka: Proč se vám vyplatí virtuální asistentka?

V pořadí druhý článek s titulkem “Proč se vám vyplatí virtuální asistentka?” pojednává o tom, že moderní virtuální asistentka je softwarový robot s umělou inteligencí a lidskou podporou. Je s podnikatelem propojená přes chytré aplikace. Virtuální asistentce se požadavky zasílají přes e-mail, Messenger, Slack, Whatsapp nebo Telegram a dokáže komunikovat se stovkami dalších aplikací. K jejím hlavním funkcím patří automatizace opakovaných činností a zodpovídání častých dotazů klientů a kolegů. Také zapisuje úkoly, hlídá termíny a priority a je schopná připravit a publikovat příspěvky na sociálních sítích. Umí i sjednat schůzky a připomenout čas a místo porad nebo schůzek. Nechybí ani vytváření zápisů z jednání, reportů a přehledů a také umí vyhledávat informace ve firemních systémech. Ve spolupráci s člověkem také provádí přepis a korekturu textů a přípravu obchodní korespondence. Více se dozvíte v článku.