Výhodné půjčky pro každého – MK Credit

Peníze, peníze, peníze! Řešíme je všichni, celý svět je řeší – bez nich se prostě neobejdeme. Žel mnozí nemáme to štěstí a nenarodili jsme se se zlatou lžičkou v puse. A víte, jaké jsou nejvyhledávanější slovní spojení na internetu?  Bez nahlížení do registrů, rychlá půjčka, okamžité doručení peněz, peníze na cokoliv, podnikatelská půjčka atd.

A pokud i vás zajímá podnikatelská půjčka od 30 000 do 600 000 Kč se splatností 60 měsíců, určitě se vám vyplatí zavítat na portál mkcredit.cz, kde ji lze získat za velmi výhodných podmínek. Poskytovatele zajímá pouze váš hrubý obrat, nezajímá se o vaše dluhy státu, a pokud řádně splácíte, lze požádat i o navýšení úvěru, a navíc vám vrátí až 30 000 Kč.

Nebankovní půjčka 10 000 až 300 000 Kč

Marně klepete na bankovní domy? Ztráta času, je tady pro vás nachystaný další zajímavý finanční produkt zaměstnanecká půjčka bez poplatků. Splatnost 60 měsíců, registry se neřeší, na cokoliv, předčasně lze splatit bez sankcí. I tady můžete získat při řádném splácení až 30 000 Kč zpět.

Půjčky si lze vyřídit lehce z pohodlí svého domova, kdy vyplníte jednoduchý online formulář.

Potřebné doklady k vyřízení půjčky

Podnikatelé – OP, ŽL, výpis z účtu, dvě daňové přiznání (posuzuje se pouze hrubý obrat, ne zisky)

– U půjčky do 30 000 Kč se dokládá pouze OP a ŽL.

Zaměstnanci – OP, jeden výpis z účtu, dvě výplatní pásky, pracovní smlouva

Důchodci – OP, výpis z účtu, důchodový výměr

Máte-li zájem o vyšší částku, tak je zde pro vás nachystaná půjčka na zástavu nemovitosti.  K vyřízení půjčky vám stačí jen několik dokladů a můžete se pustit do realizace svých snů.

Nebankovní půjčky jsou stále více oblíbenější. Poskytovatelé zajímají fakta, zbytečně se nešťourají v registrech dlužníků, jednoduché vyřízení, rychlost, minimální papírování. Během jednoho dne máte své peníze na účtu, a pokud řádně splácíte – získáte další výhody (viz. výše uvedené).