Bezvadný výběr PC her na game-hall.cz

game-hall-cz

Pro milovníky basketbalu doporučujeme NBA JAM (X360).  Basket přestože není v Česku oblíbený jak v Americe, tak je to dynamický, zábavný a napínavý sport.  Již v roce 1993 se NBA Jam poprvé předvedl na hracích automatech, nyní jen na PC, kde sklidil zasloužené ovace. Jak je to možné? Neboť se jedná o jeden z nejpřístupnějších a nejzábavněji zpracovaných digitálních sportů vůbec. Na hřišti jsou pouze čtyři hráči a neplatí pro ně téměř žádná pravidla. Hráči se chovají, jako kdyby na ně neplatila ani zemská přitažlivost. Dějí se někdy šílené věci – smeč od půl obrazovky, drsná salta, neuvěřitelné výkruty, bláznivé přemety, otočky, mlátí se lokty, strkají do sebe, dávají nemožné bloky. Čím šílenější věc se podaří provést, tím větší je zábava.

Jedem dál – ASSASSIN´S CREED III

Jsou PC, které si zaslouží přívlastek „ždímačka peněz“, jelikož jsou sice populární, ale kvalita sporná. Ovšem při sérii Assassins Creed je to trochu jinak. Každá série si dokáže udržet kvalitativní parametry, díky tomu jsou tak úspěšné. Každá další novinka, každé nové díly oživí, zabraňuje stagnaci a přísunu stereotypu.  Trojka ukončuje příběh Desmonda, ale určitě neukončuje působení značky Assassins Creed na trhu, natolik si je Ubisoft velmi dobře vědom potenciálu, který jim tato značka dává.  Hra se odehrává v období boje za nezávislost. Takže v kůži Connora prožijete významné události, zakusíte Bostonské pití čaje, potkáte známé postavy (Benjamin Franklin) a navštívíte známé města v neznámém hávu (Boston či New York).

Není důvod váhat s objednávkou – doprava od 79 Kč  

Pokud je toto téma pro vás aktuální, tak neváhejte a do svého hledáčku si zadejte game-hall.cz. Tento eshop je nabitý jen tím nejlepším, co se v této oblasti dá pořídit. Prodejci promptně reagují na každou novinku, kterou si můžete zakoupit za rozumnou cenu. Přejeme příjemné nakupování!