Zdravotní matrace 1+1 zdarma – nová Vánoční nabídka

Rosty.cz - matrace

Matrace 1+1 patří mezi nejprodávanější matrace, proto jsme před Vánoci připravily další dvě matrace v akci 1+1. Jedná se o matrace Trio 1+1 matrace zdarma a zdravotní matrace Dino 1+1 zdarma. Věříme, že tyto matrace do postele si získají své zákazníky, protože se jedná o kvalitní ortopedické matrace se sedmi anatomickými zónami za bezkonkurenční cenu. Obě matrace mají dvě strany tuhosti a na jedné straně matrace je použita „líná pěna“, která reaguje na teplotu a přizpůsobuje se tělu spáče.

Matrace 1+1 patří bezkonkurenčně mezi nejprodávanější matrace, v nabídce máme velkou spoustu matrací, které jsou nejprodávanější. Protože nabídku neustále vylepšujeme, připravili jsme si pro své zákazníky před Vánoci dvě nové matrace v nabídce 1+1.

Jedná se o matrace Trio 1+1 zdarma a zdravotní matrace Dino 1+1 matrace zdarma.

Matrace Trio je 18cm vysoká matrace se 7 ortopedickými zónami. Matrace má dvě strany tuhosti, jedna strana matrace má vrchní desku z líné pěny (memory foam) s masážním profilováním. Potah matrace je samozřejmě snímatelný, lze jej prát v pračce. Nyní matraci koupíte v akci 1+1 zdarma, to znamená, že za cenu 7 995,- Kč dostanete matrace dvě!

Zdravotní matrace Dino je vysoká 23cm, má 7 ortopedických zón, které poskytují páteři pevnou oporu pro správné držení těla během spánku. I tato matrace má vrchní masážní desku z líné pěny neboli termo pěny, která se přizpůsobuje tělu spáče. Zatížení svalů a nervů je tak nepatrné a Váš spánek je hluboký a blahodárný. Matrace má luxusní snímatelný potah s ventilační 3D mřížkou a se stříbrnými detaily. V akci 1+1 koupíte dostanete za cenu 10 995,- Kč dvě matrace!

Matrace Dino i Trio jsou vhodné na lamelové rošty, a to pevné, polohovací i motorové.

Akce Dino 1+1 zdarma a Trio 1+1 zdarma platí do konce roku 2012.