SAVO – SPECIÁLNÍ ČISTÍCÍ A ÚKLIDOVÉ PROSTŘEDKY PRO DOMÁCNOST

 

SAVO dezinfekční prostředky fungují na bázi chlornanu sodného. Chlornan sodný se ve vodě rozkládá na neškodnou kuchyňskou sůl a aktivní kyslík. Aktivní kyslík svou silou rozbíjí obaly virů, bakterií a plísní. Vaše okolí je tak čisté, dezinfikované a bezpečné jak pro vaše děti, tak pro domácí mazlíčky. Přípravky SAVO jsou dostupné v různých variantách květinových vůní, například:

 

 

 

SAVO ČISTICÍ KRÉM dokonale odstraní nečistoty z mnoha typů povrchů. Je vhodný zejména na smalt (např. vana, umyvadlo), mramor (např. schody, pracovní desky), nerez (např. sporák, dřez, hrnce), keramické povrchy (např. obkládačky, dlaždice, nádobí).

 

Aplikujte SAVO čisticí krém podle intenzity znečištění přímo na ošetřované povrchy nebo na mycí houbičku a mechanickým pohybem odstraňte nečistoty z povrchu. Poté setřete nebo opláchněte vodou.

 

Varianty:         Levandule

 

Máta

 

Citron

 

 

 

SAVO KUCHYNĚ dokonale vyčistí všechny omyvatelné povrchy v kuchyni, tj. především pracovní desky (kuchyňské linky), keramické (obkládačky), umělohmotné (umakart, kuchyňské dřezy), smaltované (kryty sporáků), nerezové (dřezy), skleněné (dvířka vitrínek) plochy.

 

Rozprašovač na Savo Kuchyně umožní aplikovat prostředek jako pěnu, která pomaleji stéká zejména po svislých plochách a prodlužuje dobu působení prostředku.

 

Aplikujte SAVO Kuchyně čisticí prostředek přímo na ošetřované povrchy v kuchyni nebo na mycí houbičku a následně opláchněte vodou. Při aplikaci prostředku na digestoř budete mile překvapená jeho silou při odstraňování zašlé mastnoty, která na digestoři ulpívá.

 

Varianty:         Svěží vůně

 

 

 

ROZPRAŠOVAČ SAVO KOUPELNAumožní aplikovat prostředek jako pěnu, která pomaleji stéká zejména po svislých plochách a prodlužuje dobu působení prostředku. Na ošetřované povrchy aplikujte přímo nebo na mycí houbičku, nechte působit a poté opláchněte vodou.

 

Varianty:         Svěží vůně

 

 

 

SAVO EXTRA GEL je vhodný k použití na speciální povrchy v domácnosti, které vyžadují citlivé ošetření: sklokeramika (např. varné sklokeramické desky), sklo (např. dvířka trub), nerez (např. baterie, dřezy), akryláty (např. akrylátové vany).

 

Naneste potřebné množství SAVO Extra Gelu a mechanickým způsobem odstraňte nečistotu. Pro odstranění silně ulpívajících nečistot nechte gel chvíli působit, maximálně 30 minut. Poté plochu setřete nebo opláchněte a utřete do sucha.

 

 

 

SAVO OKNA lze použít k mytí a čištění všech skleněných povrchů a ploch v domácnosti: okna, zrcadla, skleněné výplně dveří, desky stolů, ale také na plast, keramické a nerezové povrchy. Nastříkejte přípravek přímo na čištěnou plochu. Vytvořená pěna, která pomalu stéká, zvyšuje intenzitu působení i na svislých plochách. Poté setřete jemnou utěrkou do sucha.

 

 

 

 

 

Uvedené  čistící prostředky prodává také divize úklidové firmy J&H Úklid, která provozuje prodejnu drogerie ve Vyškově a nově také provozuje e-shop se zaměřením na drogistické zboží. 

 

Divize úklidové firmy J&H Úklid se specializuje na čištění koberců, strojové čištění kožených sedaček, úklid domácností a další úklidové služby.