Založení nové s.r.o.

Každý začínající podnikatel stál na pomyslném počátku a rozhodoval se jak dál. Zda pokračovat v prodeji svých služeb v podobě klasického živnostníka nebo svou činnost povýšit na mnohem vyšší úroveň. Založit si společnost s ručením omezeným a oslovit větší zákazníky, jež na statut právnické osoby slyší. Prvopočáteční úkon založení s.r.o. však nemusí být zrovna nejsnazším procesem, pakliže nemáte absolutně žádnou představu o tom, co všechno je třeba vyběhat a jakou administrativní mašinérii podstoupit. My vám ale přinášíme léty prověřené řešení, s nímž zajisté budete nadmíru spokojeni.

Založení s.r.o. do dvou týdnů

Realizátorem těchto služeb se může stát společnost Profi-kancelář s.r.o., která poskytujte plnohodnotný servis v této oblasti a pyšní se velkými zárukami a kvalitami. Založení s.r.o. je tak otázkou konzultace, z níž jsou vyvozeny všechny podstatné kroky, o něž se už nestaráte. Přípravu všech dokumentů, včetně notářského zápisu a potřebných registrací přenecháte pověřeným osobám. Pakliže vše nebude sjednáno do dvou týdnů, máte záruku, že celý proces založení s.r.o. bude v podání společnosti Profi-kancelář s.r.o. uskutečněn zcela zdarma.

Virtuální kancelář v druhé fázi

V okamžiku, kdy vlastníte svoji společnost a rozjíždíte slibný business, můžete využít i dalších služeb z bohatého produktového portfolia uvedeného subjektu.

Je to reprezentativní sídlo firmy, potažmo virtuální kancelář, kterou si pronajímáte jen z pohledu administrativních náležitostí, nikoliv fyzicky, i když to je samozřejmě také možné. Prestižní záležitost, jíž v posledních letech využívá stále více firem stěhujících se do hlavní metropole.

Pokud chcete využít službu založení nového s.r.o. nebo virtuální kancelář v Praze, přejděte na webové stránky společnosti Profi-kancelář s.r.o. a to zde www.profi-kancelar.cz