Sídlo firmy v Praze a založení nové s.r.o.

Začínajícímu podnikateli může radost z vlastní s.r.o. zkazit fakt, který určuje, kolik toho všeho je potřeba k založení nové společnosti. Nejen mnoho zařizování na úřadech, ale především platby za pronájem kanceláří, zvláště v tom případě, pokud chce mít sídlo firmy na opravdu dobré adrese. Náklady na tento běžný provoz se mohou ročně vyšplhat na několik desítek, ale i dokonce stovky tisíce korun, přičemž firma v začátcích obvykle nemá množství zakázek, které by ji tyto náklady pokryly. Majitelé firem se proto v počátku trápí s nemalými výdaji a to jen proto, že potřebují mít dobrou adresu v centru velkoměsta.

Proč firmy využívají virtuální sídlo firmy?

Je to především z reprezentativních důvodů. Působí mnohem lépe, když vaše sídlo firmy je v centru hlavního města, kde jsou i jiné společnosti, než v okrajové části, v panelovém domě na vyhlášeném sídlišti. Vy jako podnikatel přitom provozujete svoji činnost třeba z domu, nebo jiných prostor, které jsou pro vás dostačující, ale nevhodné pro jednání na úrovni.

Výhody společnosti Profi-kancelář s.r.o.

Kromě toho, že vám společnost Profi-kancelář zajistí virtuální sídlo, pomůže vám také s danými úkony vyřízení procesu založení s.r.o. Ta se pohybuje do deseti dnů, jež vám budou garantovány. Vzhledem k tomu, že se společnost Profi-kancelář s.r.o. zaměřuje také na řadu dalších speciálních služeb, jež mohou být přínosem pro vaše budoucí podnikání, je možné využít nejrůznějších akčních balíčků a slev, které lze jednoduše kombinovat.

Proč byste se tedy měli zdržovat a vysilovat založením firmy, když český trh okupuje profesionální odborník, jež vám tyto úkony bez obtíží provede? Na co plýtvat svým drahocenným časem s nepříjemným úředním šimlem, když se můžete věnovat zcela jiným, přínosnějším činnostem?

Využijte založení s.r.o. na klíč, odevzdejte svoji plnou moc firmě Profi-kancelář s.r.o. a očekávejte doručení zprávy o finálním výsledku, jehož nedílnou součástí bude i zajištění složení základního kapitálu. Lepší a pohodlnější start do podnikání si zkrátka nemůžete přát.