Liposukce břicha – Sanatorium plastické a estetické chirurgie Chotoviny

 

Liposukce břicha je metoda plastické chirurgie sloužící k jemnému dolaďování tvarů těla. Princip této metody (liposukce břicha) je odsávání tuku z míst, kde došlo k jeho nadměrnému ukládání, jemnou trubicí napojenou na sací zařízení. Protože se neodstraňuje kůže, nezanechává tento výkon jizvy, kromě kratičkých jizviček do 0,5cm v místě zavedení odsávací sondy.

V našem zařízení provádíme tumescentní vibrační – liposukci břichak odsávání se používá přístroj s vibrační kanylou, která jemně vibruje rychlými pohyby dopředu a dozadu a tím usnadňuje průnik tkání. Je výhodná především při odsávání oblastí, které jsou více prorostlé vazivem nebo místa, kde už byla dříve liposukce provedena. Dále dokáže velice dobře vyhladit konečné nedostatky odsávané plochy, okrajové a přechodové oblasti mezi odsávanou a neodsávanou částí těla.

Rozhodnete-li se pro liposukci břicha, je třeba poradit se s operatérem o její vhodnosti, rizicích i předpokládaném efektu. Může se stát, že Vám chirurg výkon z některých důvodů nedoporučí